TAEKWON-DO MISTROVSTVÍ ČR NYMBURK 2021

O víkendu 19. – 21. 11. 2021 proběhla v hale sportovního centra ČUS v Nymburce letošní nejvýznamnější národní soutěž v taekwon-du ITF. Mistrovství je určeno především držitelům černých pásů, startovat mohou také talentovaní závodníci s modrým a červeným pásem, kteří prošli nominací.

Z důvodu koronavirové krize se tato soutěž minulý rok nekonala. Letos bylo přihlášeno celkem 312 závodníků z 24 škol taekwonda ITF z celé České republiky. Soutěžilo se celkem v pěti disciplínách: technické sestavy, sportovní semikontaktní boj, speciální techniky, silové přerážení a sebeobrana.

Z naší školy bylo nominováno pět závodníků. Bohužel i nám do závodů zasáhl systém karantén.

Z tišnovského oddílu se opět podařilo zabodovat všem třem závodníkům, kteří mohli odjet, a dovezli si tak medaile z následujících disciplín:

 

Kategorie mladší žáci:

Šimon Vorlíček

Matsoogi individuální: 2. místo

Matsoogi tým: 1. místo

Speciální techniky: 3. místo

 

Kategorie starší žákyně:

Tereza Vorlíčková

Matsoogi individuální: 3 místo

Matsoogi tým: 1. místo

Technické sestavy tým: 3. místo

 

Kategorie starší junioři:

Jakub Lička

Matsoogi individuální: 3. místo

 

Všem gratulujeme za velmi úspěšnou závodní sezónu, ikdyž přinesla spoustu nepříjemných omezení pro sportování a děkujeme jim za reprezentaci naší školy. Doufáme, že  jejich úspěchy budou motivací i pro všechny ostatní, kteří s námi cvičí, aby na sobě pracovali a mohli se k nim přidat v následujících letech.

 

fotogalerie …